Εμπρόσθιο Φανάρι Force Stream 400lm

FORCE FORCE

Νέο προϊόν

Εμπρόσθιο Φανάρι Force Stream 400lm Expand

Εμπρόσθιο φανάρι USB της Force "Stream 400lm" κορυφαίας απόδοσης και τεχνολογίας . Έχει βάρος 85g και διαθέτει 3 διαφορετικές λειτουργίες (2 σταθερές διαφορετικής έντασης και 1 παλλόμενη) για να μας καλύψει σε οποιοδήποτε περιβάλλον βρεθούμε. 

Περισσότερες λεπτομέρειες

€30.00

Αμεση αποστολή σε ολη την Ελλάδα

Ασφάλεια και προστασία αγορών

Το καταστημά μας ηγείτε στις χαμηλές τιμές

Έχει ένα led υψηλής απόδοσης 400 Lumen και η διάρκεια της μπαταρίας του φτάνει μέχρι και τις 7 ώρες ανάλογα με την επιλεγμένη λειτουργία. Διαθέτει ένδειξη κατάστασης της μπαταρίας για την έγκυρη φόρτισή του, έτσι ώστε να μην μείνει ποτέ ο αναβάτης στον δρόμο χωρίς φως. Φορτίζει με καλώδιο USB, με λειτουργία Power Charge που επιτρέπει την πλήρη φόρτιση σε μόλις 3 ώρες.

Η βάση του είναι σιλικόνης για τιμόνια 22,2-31,8mm. Επίσης, υπάρχει βάση για το κράνος, η οποία είναι συμβατή με κάμερα GoPro. To υλικό κατασκευής είναι το αλουμίνιο και το πλαστικό, καθιστώντας το αδιάβροχο (water resistant IPX5).

Στην συσκευασία περιλαμβάνεται καλώδιο USB.

Δεν υπάρχουν κριτικές πελατών προς το παρόν.

Γράψτε μια κριτική

Εμπρόσθιο Φανάρι Force Stream 400lm

Εμπρόσθιο Φανάρι Force Stream 400lm

Accept

Η ιστοσελίδα grigorioubikes.gr, αποθηκεύει cookies στον τερματικό εξοπλισμό των επισκεπτών της για τη βελτίωση της περιήγησής τους σε αυτή, καθώς και για τη μέτρηση της επισκεψιμότητάς της. Με τα cookies αυτά δεν τίθενται σε κίνδυνο η ιδιωτικότητα και τα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα των χρηστών.